HomeSense categoriaEl Ple de Deltebre rebutja la previsió de tancament de dos oficines...

El Ple de Deltebre rebutja la previsió de tancament de dos oficines de Caixabank

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat una moció de rebuig a la previsió de tancament de dos oficines de CaixaBank al municipi. La moció lamenta que la decisió de l’entitat bancària d’obrir una nova oficina ‘store’ a Deltebre comporte el tancament de les actuals oficines de Caixabank a Jesús i Maria i a l’avinguda Esportiva. La situació és “especialment preocupant”, segons ERC, al nucli de Jesús i Maria, ja que es quedaria sense la presència de cap entitat bancària.

En el ple municipal el portaveu d’Enlairem Deltebre, Andreu Curto, va anunciar que el govern municipal ja està en negociacions amb l’entitat bancària per a obrir un espai d’atenció al client a Jesús i Maria. Fins i tot va plantejar la possibilitat que la moció quedés damunt la taula per a evitar que puga posar en risc les negociacions establertes: “No hi ha cap decisió presa, però hi ha converses en curs i no volem que esta moció siga un impediment ni motiu d’enuig de l’entitat”, va dir Curto. Finalment, però, malgrat les negociacions en marxa, la moció va quedar igualment aprovada. “No ha de perjudicar necessàriament cap negociació”, va insistir el portaveu d’ERC, Joan Alginet, “la finalitat de la moció és que hi haja un acord del ple que es posicione”.

 

El govern manté les vuit dedicacions

El Ple va desestimar, també amb el vots d’Enlairem i el PSC, el recurs de reposició presentat per ERC-Més Deltebre a l’acord de ple del 4 de juliol en que es va aprovar les dedicacions i retribucions de l’equip de govern. ERC considera un frau de llei les dedicacions parcials del 95% i ho considera “dedicacions exclusives encobertes”, i va portar al ple una sentència del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia que fixa com a frau de llei les jornades parcials superiors al 75%. Els republicans no decarten portar el cas als tribunals i presentar un recurs contenciós administratiu. “Miren quants càrrecs públics tenen una dedicació així. Cap. Només vostès”, va dir Alginet. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 64

Últimes notícies