HomeEsportsJordi Tomàs s'assegura el títol de Catalunya Motonàutica GP3

Jordi Tomàs s’assegura el títol de Catalunya Motonàutica GP3

Jordi Tomàs segueix afegint èxits al seu dilatat palmarès, després d’assegurar-se de forma matemàtica el títol de campió de Catalunya GP3, en finalitzar en segona posició, en la sisena i penúltima regata de la competició, disputada a l’Ampolla.

La regata va estar precedida per l’amenaça de suspensió el dia anterior, a causa del fort temporal de pluja. A mesura que avançava el dia la meteorologia va anar millorant ostensiblement i la carrera va acabar sota un sol radiant. Amb aquesta regata s’ha arribat a quinze anys consecutius de curses de motos aquàtiques en la modalitat de circuit a l’Ampolla, que en aquesta edició va deixar decidit el títol en la categoria GP3 en favor de Jordi Tomàs (Kawasaki), que va finalitzar segon, just darrere de Lluc Oliver (Kawasaki), però el pilot del Club Motonàutic Amposta, suma 369,5 punts, molt per davant del seu immediat perseguidor a la classificació general, que és el seu company de club ampostí, Joan Sevil (Yamaha), amb 247, 5.

Una cosa semblant passa en la categoria F4 en què Jordi González (Kawasaki), del CN El Balís, té un sòlid avantatja en la general, però no suficient per poder donar el Campionat per bestiar. En aquesta cursa va ser tercer, darrere de Sergi Fernández (Yamaha), que va guanyar les tres mànegues, i de Miguel Angel Gargallo (Kawasaki), que va fer segon i encara té opcions al títol.