HomeSense categoriaMés de 500 persones rebutgen a Tortosa les detencions de nou membres...

Més de 500 persones rebutgen a Tortosa les detencions de nou membres dels CDR

Més de 500 persones es van concentrar a la plaça d’Alfons XII de Tortosa per rebutjar les detencions de nou membres dels CDR que es van dur a terme ahir dilluns per la Guàrdia Civil, per ordre de l’Audiència Nacional en diferents poblacions catalanes. Hi havia convocades dues accions. La primera, com tots els dilluns des de les detencions d’ara farà dos anys dels Jordi Cuixart i del Jordi Sánchez, convocada per ANC i els iaios i iaies per la independència, va tenir lloc a les 20.15 hores on és va recorda els temps que porten els presos i els exiliats. Posteriorment, a les 20.45 hores, convocada per CDR Tortosa va haver-hi la segona concentració, on es va procedir a la lectura del manifest en què van qualificar de “muntatge judicial i policial” i d'”arbitràries” les detencions del dilluns, i han fet una crida a la mobilització.

Els assistents van expressar el seu rebuig a les detencions de nou independentistes i van desplegar una pancarta amb el lema amb el lema ‘Llibertat detingues’ #JoSócCDR i #NoTenimPor, també han cridat diferents consignes com ara, “independència”, “llibertat presos polítics”, “No tenim por” entre altres.

La protesta va finalitzar amb la cançó; què volen aquesta gent? composta per Maria del Mar bonet, l’himne dels segadors i una ballada de sardanes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies