El documental "El Periple, la vella llum d'Europa", seleccionat al festival ARFF Global de París

El realitzador ebrenc Màrio Pons projectarà també el seu film al certamen de Banyeres sur Mer

per Redacció ACN

Cultura

Pla mitjà llarg del realitzador ebrenc, Màrio Pons, amb el mar Mediterrani de fons.
Pla mitjà llarg del realitzador ebrenc, Màrio Pons, amb el mar Mediterrani de fons. | Jordi Marsal

El documental 'El Periple, la vella llum d'Europa', del realitzador ebrenc Màrio Pons, ha estat seleccionat al Festival ARFF Global de París.

 El conegut també com Around Internattional Flim Festival és un certamen anual independent que obre les seves projeccions, en l'àmbit internacional, als realitzadors que difonen el coneixement de l'art visual modern amb voluntat de transformar la consciència col·lectiva. El film de Pons connecta les històries d'un ex alt executiu d'una multinacional, el fill d'un farer del delta de l'Ebre i el líder d'un camp de refugiats sirians a Grècia per abordar temes com l'aïllament, la desmemòria, el bloqueig de l'individu i l'actual situació a la Mediterrània.

El film, reconegut com a millor documental al Festival de Girona 2018 i al Festival SFAAF de Xile 2019, entre d'altres guardons, es projectarà també aquest 28 de desembre al certamen Visages & Imates de Mediterranée de Banyuls sur Mer. Pons també hi interpretarà, juntament amb la seva banda Los Sirgadors, la banda sonora original de la pel·lícula.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article