HomeSense categoriaDiverses entitats convoquen a Tortosa una concentració per la Vaga Mundial pel...

Diverses entitats convoquen a Tortosa una concentració per la Vaga Mundial pel Clima

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha comunicat juntament amb diverses entitats per la defensa del territori, que donen suport a la Vaga Mundial pel clima de consum i d’estudiants,  i pel reclam que es faran des de milers de ciutats de tot el món el divendres 27 de setembre. Des de la PDE creuen “que estem davant d’una problemàtica que afecta de ple les Terres de l’Ebre” i apunten que no es quedaran indiferents.

L’emergència climàtica és una realitat i alguns científics assenyalen la Mediterrània com una de les regions més vulnerables i afectada sobretot per la pujada del nivell del mar. Les diverses plataformes reclamen les mesures adequades per minimitzar les afectacions que tot això pot comportar a les Terres de l’Ebre i, en especial, al Delta de l’Ebre.

Una problemàtica mundial que ha fet que centenars de milers de milions d’organitzacions i entitats de tot el món demanen a la societat que el divendres 27 de setembre surtin als carrers per demanar als poders dels estats les mesures immediates per revertir aquesta emergència climàtica i reduir a zero les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Des de la PDE i la resta d’organitzacions animen a la ciutadania ebrenca a la mobilització i els inviten a la concentració que han organitzat desenes d’entitats pel divendres 27 de setembre, a les 19.00 hores a la plaça Barcelona de Tortosa, on seguidament es farà un recorregut pels carrers de la ciutat.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 24

Últimes notícies