HomeEsportsMeritori empat del CH Amposta davant el BM Castelló

Meritori empat del CH Amposta davant el BM Castelló

L’Amposta va oferir una positiva imatge, en el complicat obstacle que va suposar la visita del BM Castelló, equip que la temporada passada va militar en la màxima categoria de l’handbol femení espanyol, i en l’actual part com un dels equips favorits del grup. El conjunt castellonenc pràcticament sempre va portar la iniciativa al marcador, durant gairebé tot el partit, que va representar el debut de Lliga de l’Amposta davant la seva afició.

El partit va finalitzar amb empat a 27 gols i les locals tot i anar sempre a remolc, no li van perdre mai la cara al partit, situant-se en els primers minuts per davant del marcador. Les dues exclusions gairebé consecutives de Judit Tortajada i Gemma Gàlvez, les van aprofitar els castellonencs per posar-se per davant en el marcador, prenent un avantatge que ja mai abandonarien durant tot el partit. Al descans la renda castellonenca era de quatre gols, i en la segona meitat va augmentar fins a una màxima de sis (14-20), reaccionant l’Amposta amb un parcial 3-0. Amb 18-21 es va produir el temps mort de Jovic, però el ressorgiment ampostí es va veure frenat després de la segona exclusió de Gemma Gálvez. L’avantatge visitant va tornar a ser important, amb 19-24 a deu minuts per al final. No obstant això l’Amposta no es va rendir en cap moment i un gol de Rieres, va situar l’empat a 26 a només dos minuts per al final, provocant el temps mort del tècnic castellonenc després d’un parcial 6-1, amb un equip ampostí ferm en defensa i superant la 3-3 del rival. Noèlia López va posar de nou amb avantatge a les visitants, encara que posteriorment va patir l’exclusió, i a 25 segons per a la conclusió del partit, Judit Tortajada aconsegueix el gol del definitiu empat a un final d’infart.
Este dissabte complicat partit a domicili a les 19:30 amb el BM La Roca.

Van jugar per part del CH Amposta: Marta Gàlvez, Làzaro i Hierro, Ripoll, Vila (5), Haro, Rieres (7), Alonso (2), Gemma Gàlvez (6), Cristina Tortajada, Bertomeu (2), Judit Tortajada (4), Gasca, Subirats, Laia Hernández (1), Royo, Ferre.