HomeCulturaEl Festival Deltebre Dansa ha estat reconegut com un dels millors festivals...

El Festival Deltebre Dansa ha estat reconegut com un dels millors festivals d’Europa

El Festival Deltebre Dansa ha estat reconegut com un dels millors festivals d’Europa. En un acte este dijous a Brussel·les, el Deltebre Dansa ha rebut un dels  cinc premis EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) concedits per l’Associació Europea de Festivals. El Deltebre Dansa ha estat escollit entre un total de 24 finalistes que van ser seleccionats entre més de 700 certàmens que es realitzen a tot Europa.

Amb este guardó, el jurat internacional de l’EFFE Award vol reconèixer “l’enorme impacte” que el Deltebre Dansa té en el territori i en el municipi de Deltebre on el festival, valora el jurat, s‘ha convertit en un “fenomen”. A més destaquen que el festival siga accessible per a un públic ampli, però que a la vegada siga un espai de formació amb tallers i cursos per als professionals. La cerimònia de lliurament dels premis EFFE es va celebrar dijous al centre Bozar de Brussel·les, on es van reunir 200 professionals del món de les arts provinents dels 39 països europeus que participen al programa Creative Europe.

El premi el va rebre el director del Festival, Roberto Olivan, que va estar acompanyat per membres de l’equip del Festival Deltebre Dansa i, en representació de l’Ajuntament de Deltebre, hi van assistir també el tinent d’alcaldia Francisco Castro i la regidora de Cultura, Anna Giménez.

A més del Deltebre Dansa, el jurat també ha volgut reconèixer la tasca de quatre festivals més –el Conrad Festival de Varsòvia; el Førde Traditional and World Music Festival de la ciutat noruega de Førde; el GogolFEST – Multidisciplinary International Festival of Contemporary Art, que se celebra a diverses ciutats d’Ucraïna, i el festival Welcome to The Village, que té lloc a Leeuwarden, als Països Baixos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies