HomeEsportsAES la Sénia Stockplus i CB l’Ametlla de Mar, primer duel...

AES la Sénia Stockplus i CB l’Ametlla de Mar, primer duel ebrenc a territorials

La Federació de Tarragona de bàsquet ha confeccionat els calendaris, corresponents a la competició sènior masculina dels dos grups territorials, amb presència de set representants de les Terres de l’Ebre, amb l’Eninter CB Alcanar i AES la Sénia Stockplus com a principal novetat, i el conjunt rapitenc i el Cantaires, competint per la seua banda; de manera que no es repetix l’acord de la passada temporada.

En el grup 1, es disputarà l’únic duel de la jornada inaugural este cap de setmana entre equips ebrencs, que enfrontarà el debutant AES la Sénia Stockplus amb el CB Móra d’Ebre. La resta de partits seran: CB Aguiles de Santa Coloma de Queralt-CB Sant Pere i Sant Pau; CB Salou C-CB Cantaires Tortosa Cool Haus Habitat; CB l’Ametlla de Mar-Bàsquet Teresianes B; Manyanet Reus B-TBC Pneumàtics Comaruga; iel Carme sub-21-CB Constantí Black.

En el grup 2, es disputaran estos partits: Eninter CB Alcanar-CB la Selva B; CB Rapitenc Bear Quimica-Bàsquet l’Arboç; CB Morell B-CB Alcover; AB la Salle Tarragona SM-CB Sant Pere i Sant Pau B; Reus Ploms Salle Sub-25-el Carme Bàsquet; i Pitbox Dinner Amposta-CB Constantí Green.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 34

Últimes notícies