HomeEsportsJeremy Alcoba torna a puntuar al circuit de Jerez

Jeremy Alcoba torna a puntuar al circuit de Jerez

Jeremy Alcoba (Laglisse Academy) segueix ferm cap a la consecució del títol en el Campionat del Món júnior de Moto-3, després d’aconseguir dos nous podis en la prova disputada al Circuit Àngel Nieto de Jerez, en què va acabar en segona i tercera posició en les dues mànegues disputades.

El pilot jesusenc va defensar el lideratge arrencant des de la segona línia a la graella de sortida, en una primera cursa on es va imposar amb autoritat Carlos Tatay, situant-se líder des de l’inici, tot i la forta oposició de Jeremy Alcoba i Xavier Artigas (Leopard Impala Junior Team), que van entrar a la meta en segona i tercera posició respectivament. A la segona cita, Carlos Tatay tampoc va donar opció als seus rivals, i es va escapar amb Jeremy Alcoba i Ryusei Yamanaka (Junior Team Estrella Galicia 0.0), perseguits per un nombrós grup. A falta de tres voltes per al final, Tatay, que havia muntat el pneumàtic del darrere més dur que els seus rivals, va canviar de ritme per creuar la meta novament en solitari. Per darrere Ryusei Yamanaka es feia amb la segona posició en un final de “photofinish” per davant de Jeremy Alcoba, que va abandonar el Circuit de Jerez Àngel Nieto més líder del campionat amb 37 punts d’avantatge sobre Carlos Tatay, que escala fins a la segona posició mentre que Xavier Artigas és tercer a 40 punts del líder. El mateix Carles Tatay es va emportar el xec Repsol de carburant gratis.

Jeremy Alcoba, va sumar a Jerez 36 punts, i lidera la competició amb 154, quan tan sols resten per disputar-se les proves d’Albacete i València per 117 de Carles Tatay, 114 de Xavier Artigas i 105 del belga Barry Baltus (Sama Qatar Ángel Nieto Team).

La propera prova del FIM CEV Repso tindrà lloc al circuit d’Albacete on es disputarà la setena de la temporada el 13 d’octubre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies