Minut de silenci per condemnar la mort d’una dona a mans del seu fill a Tortosa

Mig centenar de persones participen en l’acte convocat per l’Institut Català de les Dones

per Redacció ACN

Tortosa

Pla general de les persones concentrades i la pancarta desplegada durant el minut de silenci per recordar la dona morta a mans del seu fill el passat divendres a Tortosa. | Jordi Marsal
Pla general de les persones concentrades i la pancarta desplegada durant el minut de silenci per recordar la dona morta a mans del seu fill el passat divendres a Tortosa. | Jordi Marsal | Jordi Marsal

Una cinquantena de persones han participat aquest dilluns a Tortosa en un minut de silenci en senyal de dol per l’homicidi d’una dona de 75 anys a mans del seu fill, divendres passat, en un pis del barri de Ferreries.

L’acte l’ha convocat la Coordinació Territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD) de les Terres de l’Ebre al davant de l’edifici de la Generalitat. La delegada de l'ICD a les Terres de l'Ebre, Carme Valls, ha assenyalat que aquesta ha estat la vuitena dona morta enguany a Catalunya en situacions de violència masclista. Valls ha recordat l’existència dels serveis d’atenció especialitzada i d’informació a les víctimes, i ha demanat a la societat un “rebuig general” de les conductes masclistes i “lluitar entre tots contra aquesta xacra”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, també ha denunciat i lamentat l’homicidi, i ha desitjat que uns fets com aquests “no tornin a passar mai més”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article