HomeSense categoriaEls Quicos inicien la gira del seu nou treball 'Viatge a Buda'...

Els Quicos inicien la gira del seu nou treball ‘Viatge a Buda’ diumenge a Tortosa

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries inicien el pròxim diumenge la gira del seu nou disc amb l’espectacle ‘Viatge a Buda’. Es tracta “d’un viatge al passat per recuperar el futur” que es podrà veure per primer cop a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa i que inclou un curtmetratge mut i en blanc i negre per transportar els espectadors al passat del territori. Els músics tortosins reivindiquen la cançó “com a eina per viure millor”, a la vegada que alerten amb el seu nou treball “de la necessitat de cuidar el planeta”. La conservació de l’illa de Buda de la desembocadura de l’Ebre els serveix d’exemple per advertir de l’amenaça de la regressió del Delta i el canvi climàtic.

La nova aposta escènica dels Quicos combina el cinema amb les cançons del seu últim treball, amb ritmes molt diversos i frescos. L’espectacle de la nova gira proposa una escenografia que transporta l’espectador a l’any 1926, any de la mort d’Antoni Guadí, de la inauguració del Metro Transversal de Barcelona o del Carrilet de la Cava.

L’element principal de l’espectacle és una pel·lícula muda i en blanc i negre, dirigida per Jaume Moya de Films Nòmades, on es mostra el mític Gegant de Ferro, el far més alt del món en el seu temps, o el llegendari Vapor Anita, un vaixell de vapor que navegava per l’Ebre.

El primer concert es fa aquest pròxim diumenge, 6 d’octubre, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa i es repetirà el dissabte 12 d’octubre al teatre Kursaal de Manresa, dins de la Fira Mediterrània. La gira seguirà per diversos espais de Catalunya després de visitar els principals teatres de les Terres de l’Ebre i el Priorat, com l’Artesana de Falset (26 d’octubre), l’Auditori de la Fila d‘Amposta (10 de novembre) o la Passió d’Ulldecona (30 de novembre).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 60

Últimes notícies