HomeSense categoriaVinebre, a punt per a la Fira del Vimblanc amb una jornada...

Vinebre, a punt per a la Fira del Vimblanc amb una jornada plena d’activitats

Vinebre celebra la tercera edició de la Fira del Vimblanc, una jornada enoturística que tindrà lloc dissabte, 5 d’octubre, en una jornada carregada d’activitats i dedicada al vi dolç tradicional del municipi, que s’havia deixat de comercialitzar, i que en els darrers anys ha tornar a ressorgir.

Els alumnes de l’Escola les Eres de Vinebre hi donaran el tret de sortida, amb el premsat del raïm de l’escola per a produir el seu propi Vimblanc; i a continuació, a la plaça Lluís Companys, tindran lloc diferents jocs tradicionals per a tots els assistents. Seguirà la festa amb la presentació del treball sobre Vimblanc realitzat pels alumnes de l’Escola les Eres de Vinebre a Can Joan, l’actuació del grup Toquem Fusta i la Ballada del Cargol Miquelet, per a donar pas al concurs de xafar raïm a la plaça 1 d’octubre. A la tarda, tast dirigit de Vimblancs al garatge de Ca Don Joan, taller de motius decoratius de les ceràmiques ibèriques, la novetat més destacada de les activitats d’enguany, i xerrada a Ca Don Joan sobre conservació i transport del vi en l’època de l’establiment Ibero-romà de Sant Miquel de Vinebre. La jornada finalitzarà amb un espectacle musical a càrrec de Leitmotiv Cover & Jazz Band.

Durant tot el dia es podran visitar les parades de productes, vins i cerveses del territori. Els assistents també podran gaudir de servei de bar i menjar tradicional.  A més, la
Fira també col·laborarà amb la iniciativa solidària Rebrotem. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies