HomeSense categoriaUna recerca d’Andreu Caralt sobre la Guerra Civil a Amposta guanya el...

Una recerca d’Andreu Caralt sobre la Guerra Civil a Amposta guanya el premi Jordi Fontanet

Una investigació sobre com es vivia a Amposta durant la Guerra Civil, del periodista i expert en memòria històrica Andreu Caralt, ha estat el guanyador del Premi de Recerca Jordi Fontanet, convocat per l’Ajuntament d’Amposta.

El treball duu per títol La Guerra Civil a Amposta (1936-1939), i el veredicte es va donar a conèixer a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. El jurat del premi va comptar amb persones tècniques en cultura i de l’Arxiu Municipal i del Museu de les Terres de l’Ebre. 

El Premi de Recerca Jordi Fontanet està dotat amb 3.000 euros, i té com a objectiu premiar un projecte de recerca original i inèdit referit a estudis cientificotècnics, històrics, mediambientals, geogràfics, econòmics, literaris, artístics, polítics, sociològics o d’especial interès per a la ciutat.

El treball guanyador de l’anterior edició va ser De quan es pagava un paó a l’any, una visió d’Amposta a través dels capbreus de rendes reials dels segles XIV i XV, realitzada pels investigadors Antoni Cartes Reverté i Sabina Colomé i Ortí.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 74

Últimes notícies