HomeSense categoriaAlcanar, Tivissa i Gandesa celebren el 19è Cap de setmana Ibèric amb...

Alcanar, Tivissa i Gandesa celebren el 19è Cap de setmana Ibèric amb visites guiades i activitats

Algunes poblacions de les Terres de l’Ebre es preparen per a celebrar el Cap de Setmana Ibèric, amb diferents activitats. 

Cada any s’escull un tema que com a protagonista de la festa. Enguany, s’ha escollit la casa; per tant, 25 jaciments ibèrics de Catalunya obriran les seues portes per poder participar en més de 100 activitats gratuïtes: visites guiades i teatralitzades, tallers d’experimentació, reconstruccions històriques, tasts de menjar… Serà un cap de setmana en què tothom, dels més grans als més menuts, podran viure la història d’una cultura de fa més de 2.000 anys.

 A Alcanar, diumenge, a partir de les 11.30 h, tindran lloc les Històries al voltant de la llar, una visita teatralitzada al poblat de la Moleta del Remei amb dos personatges ibers, a càrrec d’Aur-Art, especialistes en recreació històrica. 

A Tivissa, dissabte, 5 d’octubre, es farà una visita guiada al jaciment de la Ciutat Ibèrica del Castellet de Banyoles, amb activitats familiars i vista a l’Espai Ilecavònia. Diumenge continuaran les visites guiades al jaciment i els jocs familiars, amb tast de cervesa Iberika. També s’han programat activitats al Poblat Iber del Coll del Moro de Gandesa, amb visites guiades dissabte i diumenge, a càrrec de l’equip d’arqueòlegs responsable de les excavacions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 23

Últimes notícies