HomeSense categoriaJabil entrega a AFATE un xec per valor de 10.660 euros de...

Jabil entrega a AFATE un xec per valor de 10.660 euros de la recaptació del concert solidari de tribut a Queen

L’empresa Jabil ha fet entrega este divendres a l’Associació de Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre del xec solidari amb la recaptació íntegra dels dos concerts de tribut a Queen que es van fer a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa el passat 21 de setembre, amb motiu del Dia Mundial de l’Azheimer.

El valor del xec ascendix a 10.660 euros i la presidenta d’AFATE, Ana Algueró, ha agraït la implicació de Jabil en l’organització del concet solidari. “Ens trobàvem en una situació econòmica difícil i estem contentíssims i agraïts per la iniciativa solidària de Jabil”, ha insistit Algueró, que ha recordat també que l’empresa no només s’ha implicat en l’organització del concert solidari, sinó que també ha creat un puzzle per a estimular les habilitats cognitives dels malalts d’alzheimer.

AFATE ha rebut el xec solidari de mans de Leandre Aymerich, director d’Operacions per a Europa de Jabil Packaging Division. Aymerich ha explicat que estan molt contents per “l’èxit de la iniciativa”, per la participació de la ciutdania en els concerts i pel resultat final amb l’ajuda econòmica a AFATE. “Valorem tot el procés d’esta iniciativa que ens ha enriquit com a empresa i com a treballadors. És una manera diferent de col·laborar i de retornar al territori tot el que ens ha donat i ens està donant”. Aymerich no descarta que Jabil puga repetir la iniciativa i ajudar a altres entitats i associacions del territori, “el departament de recursos humans té moltes idees que estudiarem”, ha insistit.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + = 12

Últimes notícies