HomeCulturaTeatre i el ballet de Moscou, les grans apostes de la nova...

Teatre i el ballet de Moscou, les grans apostes de la nova temporada del Sixto Mir de la Ràpita

Un total de vint-i-quatre espectacles de diferents disciplines artístiques ompliran d’activitat l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita en la nova temporada tardor-hivern. Hi haurà teatre, dansa, música i cinema i, de la nova programació, en destaca l’actuació de la companyia de dansa del ballet de Moscou, que durà a la Ràpita.

El trencanous (21 de novembre), el clàssic del compositor rus Txaikovski. Pel que fa al teatre, la primera obra programada és Akelarre (3 de novembre), un cabaret comicomusical de la companyia The Feliuettes, amb la direcció de Míriam Escurriola i estrenada a la sala Maldà el passat mes de març. L’altra obra de teatre programada és Separades… i què (1 de desembre), una comèdia protagonitzada per Mayte Carreras i Cristina Solà, i dirigida per Marià Font, que ha fet parada al Teatre del Raval i ara a la Sala Ars. El públic familiar també tindrà el seu vespre de teatre amb L’aventura d’avorrir-se (9 de novembre), de la companyia L’estaquirot, una funció que acaba de guanyar el premi al millor espectacle familiar de Barcelona Teatre.

Les entitats culturals locals seguiran tenint molt de protagonisme amb la nova programació. Els espectacles musicals estaran protagonitzats per la banda de l’Agrupació Musical Rapitenca amb els concerts de Santa Cecília (23 de novembre) i el de Nadal (21 de desembre), i per la coral de l’Orfeó Pau Casal, que per primer cop farà d’amfitrió de l’aplec coral Catalunya Canta (20 d’octubre), amb la participació d’altres dues corals catalanes.

El Cine Club la Ràpita continuarà oferint dues projeccions mensuals del millor cinema de culte i el Cicle Gaudí, un cop al mes, oferirà una estrena de cinema fet a Catalunya.
La programació cultural de la Ràpita es completa amb un seguit de conferències i exposicions que es podran gaudir a la resta d’equipaments culturals del municipi.

 “És una programació que està a l’altura del que els rapitencs i rapitenques es mereixen, perquè ara tenim equipaments de primera, com l’Auditori Sixto Mir i la resta d’equipaments. Per això fem un esforç, perquè els rapitencs i rapitenques els puguen gaudir”, ha afirmat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. La nova programació cultural,  s’estendrà als mesos d’octubre, novembre i desembre, i a partir del 2020 canviarà de format, segons ha avançat la regidora de Cultura. Així, al gener de l’any vinent es coneixerà la programació teatral de tot l’any.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 73

Últimes notícies