HomeEsportsL'handbol Amposta planta cara a un altre dels gallets del grup

L’handbol Amposta planta cara a un altre dels gallets del grup

L’Amposta va tornar a demostrar el seu gran caràcter competitiu, i com en l’anterior partit disputat a la seva pista amb el recentment descendit Castelló, en aquesta ocasió va sumar un altre empat davant el vigent campió Sant Quirze, mantenint-se invicte davant la seva afició en aquesta primera fase de lliga.

Com els anteriors disputats pel conjunt ampostí, va tornar a ser un partit d’infart, amb un final ple d’emoció. A 33 segons per al final amb 27-28, les ampostines es quedaven en inferioritat per l’exclusió de Bertomeu, i Sasa Jovic, va sol·licitar temps mort per intentar aprofitar l’última possessió de pilota. A tres segons per a la conclusió del partit, i després d’una falta, Judit Tortajada es va elevar per aconseguir amb el seu llançament el vuitè gol en el seu compte particular, i el que representava l’empat definitiu.

La resta del partit va ser tremendament igualat, encara que en la primera part el Sant Quirze va ser pràcticament sempre per davant en el marcador. Amb 4-9, va arribar el primer temps mort de Jovic, per canviar la defensa 5-1 per una 6-0, que es va mantenir fins al final del partit. El conjunt local va ser reduint diferències en el marcador, però un parcial 0-4 en els últims cinc minuts, va permetre al Sant Quirze marxar amb una bona renda al vestidor.
A la segona part va tornar la igualtat, amb alternatives en el joc i empats consecutius, amb algunes decisions polèmiques per part dels àrbitres, que van provocar les protestes del nombrós públic assistent. Al final el gol de Judit Tortajada va representar el merescut premi per l’Amposta Lagrama, amb l’empat a 28, en un partit on la nota més negativa va ser la lesió de Georgina Vila.

AMPOSTA LAGRAMA: Marta Gálvez i Lázaro, Ripoll, Vila (5), Haro, Rieres (7), Alonso (1), Gemma Gálvez (4), Cristina Tortajada (3), Bertomeu, Judit Tortajada (8), Gasca, Laia Hernández, Royo, Ferré.