HomeEsportsÀngel Fabregat domina la primera tirada de rànquing nacional d'espasa a Medina...

Àngel Fabregat domina la primera tirada de rànquing nacional d’espasa a Medina del Campo

La Sala d’Esgrima d’Amposta ha començat de manera molt positiva la temporada, amb l’excel·lent actuació dels seus tiradors, inclosa la medalla d’or d’Àngel Fabregat, comptant també per victòries totes les confrontacions per equips.

El pavelló poliesportiu de Medina del Campo, va acollir el primer Torneig Nacional de Rànquing d’esgrima en la modalitat d’espasa, amb la participació de 170 tiradors, alguns estrangers i l’elit estatal, i disputant-també la competició per equips.

Àngel Fabregat va estar impecable, sense perdre cap confrontació a tota la jornada. A la poule inicial es va desfer de la totalitat dels seus rivals, Emilio Herrera (CCE Madrid); Andrés Puerto (Sala Armes Europea de Las Rozas); Novel·la Reynoso (Tres Cants); Guillermo Hervás (CCE Madrid); Moisés Jiménez Ortiz (CE Olimp Madrid) i el romanès Cosimo Martini. En les fases eliminatòries les seves primeres víctimes van ser Emília Fernández Jimeno (CE Olimp Madrid), al qual va superar de forma contundent per 15-4, el seu company d’equip Eugeni Gavaldà, 15-6; Cristóbal Rodríguez Fidalgo (CE Valladolid), 15-4, arribant les primeres serioses dificultats en quarts de final, on es va imposar per un ajustat 15-13 a Guillermo Migallón (CE Olimp Madrid), i en semifinals l’italià Vito Capuano, 15- 14. A la final no va donar gaires opcions al seu company de la selecció espanyola, el valencià Manuel Bargues (SAES Burgos), al qual va derrotar per un contundent 15-4.

Va completar la bona actuació ampostina, el jove Gerard Gonell en setena posició.
Excel·lent actuació també en la competició per equips de la Sala Esgrima Amposta, que comença liderant el rànquing, en vèncer en les seues tres confrontacions, per 45-27 el CN Navarra, CRE Alcobendas Madrid, per 45-34, i al CEP Madrid, 45 -33. L’Amposta amb una estadística de 135-92 es situa lider, amb millor coeficient que el SAES Burgos, que també va vèncer en els seus tres enfrontaments

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 82

Últimes notícies