L’arròs, protagonista en el menù de 10 restaurants d’Amposta

per Redacció

Terres de l'Ebre

L’arròs, protagonista en el menù de 10 restaurants d’Amposta
L’arròs, protagonista en el menù de 10 restaurants d’Amposta | cedida

Amposta torna a posar en valor el producte local a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Festa de la Sega.

Durant tot el mes d’octubre,10 establiments de la ciutat i del Poblenou del Delta oferiran diferents menús que exploraran la cuina de l’arròs des de diferents vessants. “Amb estes propostes tenim l’objectiu de desestacionalitzar el turisme a la ciutat, i este cop ho fem a través d’estes propostes més tradicionals però que al mateix temps servixen per a potenciar els productes del territori”, va dir l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. D’altra banda, Lluís Garcia, del restaurant l’Estany–Casa de Fusta, i en representació de l’Associació de Restauradors d’Amposta, va afirmar que “tot i que aquí cuinem arròs durant tot l’any, és l’oportunitat per a competir contra tu mateix, utilitzar la imaginació i evolucionar per a oferir al públic alguna cosa diferent del que fem cada diumenge”. Combinat amb ànec i anguila, abadejo, bolets o amb carxofa i pernil; servit com a plat principal, com a acompanyant o de postres, les propostes dels diferents menús dels restaurants Can Paquita, Els Ullals, Gatsby, l’Algadir del Delta, l’Antic, l’Estany Casa de Fusta, La Nuova Trattoria, LoPati d’Agustí, Temps de Terra i l’Arrosseria. El preu dels menús oscil·larà entre els 22 i els 37 euros, segons el restaurant. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article