HomeSense categoriaL’arròs, protagonista en el menù de 10 restaurants d’Amposta

L’arròs, protagonista en el menù de 10 restaurants d’Amposta

Amposta torna a posar en valor el producte local a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Festa de la Sega.

Durant tot el mes d’octubre, 10 establiments de la ciutat i del Poblenou del Delta oferiran diferents menús que exploraran la cuina de l’arròs des de diferents vessants. “Amb estes propostes tenim l’objectiu de desestacionalitzar el turisme a la ciutat, i este cop ho fem a través d’estes propostes més tradicionals però que al mateix temps servixen per a potenciar els productes del territori”, va dir l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. D’altra banda, Lluís Garcia, del restaurant l’Estany–Casa de Fusta, i en representació de l’Associació de Restauradors d’Amposta, va afirmar que “tot i que aquí cuinem arròs durant tot l’any, és l’oportunitat per a competir contra tu mateix, utilitzar la imaginació i evolucionar per a oferir al públic alguna cosa diferent del que fem cada diumenge”. Combinat amb ànec i anguila, abadejo, bolets o amb carxofa i pernil; servit com a plat principal, com a acompanyant o de postres, les propostes dels diferents menús dels restaurants Can Paquita, Els Ullals, Gatsby, l’Algadir del Delta, l’Antic, l’Estany Casa de Fusta, La Nuova Trattoria, LoPati d’Agustí, Temps de Terra i l’Arrosseria. El preu dels menús oscil·larà entre els 22 i els 37 euros, segons el restaurant. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies