HomeSense categoriaDenuncien un ciclista que va caure a la carretera C-12 mentre circulava...

Denuncien un ciclista que va caure a la carretera C-12 mentre circulava quintuplicant el límit d’alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament un veí de Miravet de 54 anys per circular amb la seva bicicleta quintuplicant el límit d’alcoholèmia.

Els fets van tenir lloc dissabte passat cap a les set de la tarda. L’home transitava per la C-12 amb la seva bicicleta quan va patir una caiguda. Vigilants municipals de Móra la Nova van donar l’avís als Mossos de la presència del ciclista caigut a la carretera, a l’alçada d’aquesta mateixa població. Quan els policies van arribar al lloc dels fets van observar que l’home presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Les proves posteriors van revelar una taxa d’alcoholèmia d’1,33 mil·ligrams per litre d’aire expirat, més de cinc cops que el màxim de 0,25.

El ciclista, que ha estat denunciat administrativament –tot i l’elevada taxa no es preveu la via penal en els casos de ciclistes o conductors de vehicles sense motor- i s’enfronta a una sanció de 1.000 euros així com la possible pèrdua de sis punts del carnet de conduir.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 23

Últimes notícies