El centre d'Esports Tortosa presenta les plantilles per la temporada 2019-2020

L'acte es va celebrar al Centre Cívic de Ferreries

per Redacció

Esports

El centre d'Esports Tortosa presenta les plantilles per la temporada 2019-2020
El centre d'Esports Tortosa presenta les plantilles per la temporada 2019-2020 | cedida

El Centre d'Esports Tortosa va efectuar el passat divendres, la presentació dels seus equips per a la temporada 2019-2020. Enguany i davant d'unes 200 persones que omplien el Centre Cívic de Ferreries, es va buscar una fórmula ben diferent i que impliqués encara més a tota la gran família de l'handbol tortosí. Cada equip va preparar un vídeo i fotos, la majoria d'ells fetes a llocs emblemàtics de la ciutat, presentant els membres de cada equip de maneres diferents i originals.

L'escola d'handbol cucafera amb els més joves del club, els infantils femení i masculí, el cadet femení i masculí, el juvenils femení i masculí, el sènior masculí, els veterans, els cos tècnic i la junta directiva, esmentant de manera especial el treball que es farà enguany a vuit centres educatius de la ciutat d'educació primària i secundària. A la vegada es van projectar també les nombroses activitats que desenvolupa el club durant la temporada, (trofeu festes de la Cinta "Joan Sabaté Geladó, torneig Tres Reis, activitats de promoció esportiva als centres educatius de la ciutat, jornades i trobades de mini handbol escolar, 16 hores "Joan Obiol Valldepérez", handbol platja, festes del Renaixement, ofrena, pubilles). També es va entregar un escut del club a Joaquim del Pino, anterior regidor d'esports en agraïment a la seua col·laboració.

Va obrir l'acte Cinta Espuny regidora d'esports i representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre i va tancar-se amb la foto de família i un refrigeri per a tots els assistents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article