HomeSense categoriaMés de 300 alumnes de secundària de la demarcació opten a la...

Més de 300 alumnes de secundària de la demarcació opten a la 1a edició dels Premis InJUè Emprèn Dipta

Els Premis InJUè Emprèn, impulsats per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Càtedra d’Emprenedoria de la Fundació Universitat Rovira i Virgili (FURV), ja estan en marxa.

Un total de 325 alumnes d’11 centres educatius d’arreu del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i el Baix Penedès optaran a la primera edició dels Premis InJUè Empren Dipta.cat: el Col·legi Sant Pau Apòstol (Tarragona), l’Escola Santa Teresa de Jesús (Tarragona), l’IES Martí i Franquès (Tarragona), l’IES Baix Camp (Reus), l’IES de l’Ebre (Tortosa), l’IES Vila-seca (Vila-seca), l’Institut Torredembarra (Torredembarra), l’Institut Joan Guinjoan (Riudoms), l’IES Jaume I (Salou), l’Institut Jaume Huguet (Valls) i l’Institut Camí de Mar (Calafell).

Els premis plantegen quatre reptes a la comunitat estudiantil basats en temàtiques definides per agents claus del territori com són el sector agroalimentari i el sector turístic. Els projectes redactats per cada centre educatiu s’hauran de presentar abans del 27 de novembre de 2019. Els centres rebran una formació adreçada als estudiants inscrits amb la finalitat de posar al seu abast les eines corresponents per facilitar la materialització de les idees empresarials que donin solució als reptes plantejats en la convocatòria. 

Els projectes guanyadors de cada repte rebran un premi de 1.000€ assessorament i tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona i les seves entitats col·laboradores. A més, també es lliurarà un reconeixement de 500€ per cada categoria, si el jurat ho creu convenient. L’entrega dels guardons, amb una dotació total de 6.000€, se celebrarà a finals d’any.

Els Premis InJUè Emprèn Dipta.cat volen impulsar una economia territorial basada en el coneixement, que s’ajusti millor als potencials d’innovació i que afavoreixi iniciatives estudiantils que ofereixin millores potencials i idees innovadores al nostre territori. Per aquest motiu, estan dirigits a aquells centres educatius públics, privats o concertats amb programes que promoguin l’esperit emprenedor i contribueixin a millorar la formació dels alumnes de Segon Cicle d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig o Cicles Formatius de Grau Superior, en l’àmbit de la creació d’empreses durant el curs 2019-2020 del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 30

Últimes notícies