HomeSocietatPrimer guardó a tota Espanya per la Residència d’Ancians Sant Miquel de...

Primer guardó a tota Espanya per la Residència d’Ancians Sant Miquel de Tortosa com a centre lliure de subjeccions

La Residència Diocesana d’Ancians “Sant Miquel Arcàngel” de Tortosa s’ha convertit en el primer centre  en tot l’estat espanyol en rebre l’acreditació com a Centre Lliure de Subjeccions.

La certificació, que  el premia perquè durant els darrers cinc anys ha posat en pràctica aquesta mesura, l’ha lliurat el  doctor Burgueño, representant   de CEOMA, la  “Confederación Española de Organizaciones de Mayores” “CEOMA” dintre del programa “DESATAR al Anciano y al enfermo de Alzheimer”.  En tot l’estat espanyol hi ha 29 centres que són lliures de subjeccions amb un llarg recorregut (5 anys), però la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel ha estat la primera en rebre aquesta acreditació.  Hi ha una relació directa amb el no ús de subjeccions i la qualitat assistencial. El fet d’obstinar-se a evitar les subjeccions promou la millora continua de la qualitat, ja que obliga a concentrar-se en l’atenció centrada en la persona.

Els responsables de la Residència Sant Miquel considerem que això s’ha aconseguit “gràcies a l’esforç continu dels professionals de la casa i del treball en equip”. A l’acte de lliurament han estat presents Rosa Ana Fatsini, Directora Territorial Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, Encarna Bonfill, Sotsdirectora del Campus Terres de l’Ebre de la URV, . Anna Algueró, Directora de l’Associació Familiars Alzheimer Terres de l’Ebre,  Yolanda Cardona, Directora de la Fundació Tutelar Terres de l’Ebre, Maria Joana Querol Beltran, del departament de premsa del Bisbat de Tortosa i  Jordi Royo, tresorer del Patronat de la Residència Diocesana d’Ancians “Sant Miquel Arcàngel”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 22

Últimes notícies