HomeEsportsPrometedor debut internacional de SB Hotels Rally Team al Marroc

Prometedor debut internacional de SB Hotels Rally Team al Marroc

Gerard Subirats ha superat amb èxit el Ral·li del Marroc, el major repte de la seva carrera esportiva, després de cinc dures etapes i prop de 2.500 quilòmetres. El pilot del SB Hotels Rally Team, al volant del seu Toyota Hilux Overdrive copilotat per Daniel Camara, ha tancat la seva primera participació en la prova mundialista amb una meritòria 24a posició absoluta i com a cinquè millor espanyol en cotxes, en una de les edicions amb més nivell dels últims anys.

No ha estat un camí de roses per al SB Hotels Rally Team, que en la segona etapa del ral·li va estar molt a prop de dir adéu, en encallar fins en tres ocasions en les dunes, i plantejar-se la retirada. El pilot tortosí ha fet un balanç positiu de l’actuació “Estem molt contents perquè l’experiència ha estat molt bona. Quan et veus en una classificació on els 15 primers són tots primeres espases mundials, fa molt de respecte. Acabar el ral·li és un èxit”.

El Ral·li del Marroc ha suposat tot en desafiament per a Gerard Subirats però també una immillorable manera de calibrar el seu nivell en un escenari molt semblant al del Dakar: “Ha estat una autèntica lliçó, hem après moltíssim. L’objectiu l’hem complert: fer molts quilòmetres, acabar el ral·li i avaluar on ens trobem respecte a la resta d’equips”.
Després d’aquesta experiència, comencessin a pensar en el futur “Ara toca planificar el 2020 i valorar què ens convé més fer, si un campionat d’Espanya amb sis carreres, fer Baixes o competir en ral·lis internacionals més llargs”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 68

Últimes notícies