HomeEsportsDiumenge es disputa el quart Open de Trial de Tortosa

Diumenge es disputa el quart Open de Trial de Tortosa

El Moto Club Tortosa organitza este el 4t Trial de Tortosa Memorial Agustí Sebastià, tercera cursa puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial Open 2019.

Enguany el 4t Trial de Tortosa vol reconèixer la memòria d’Agustí Sebastià, un pilot de Trial que representava el Moto Club Tortosa allà on competia i que malauradament ens va deixar fa uns anys, el cartell en fa un petit homenatge.

La cursa reunirà els pilots de les categories: Base, Elit, Elit Sots16, Màster, Màster 125, Màster Fèmines, Open, Open +50, Open 125, Open Fèmines, Promo, Promo +35, Promo +50, Promo 125 i Promo Fèmines.
Com és habitual, la sortida i la zona 12 estaran ubicades al Pavelló Esportiu del Temple, d’on sortirà la prova amb un recorregut d’uns 10 km per enllaçar les diferents zones que estan ubicades a la zona del Cementiri, zones 1, 2, 3 i 4, Mig Camí, zones 5, 6, 7 i 8, el Barranc de la Llet, zones 9, 10 i 11, i finalment al mateix pavelló on es situa la zona 12. (recorregut)

Els pilots que participaran faran les inscripcions a les 8 hores i sortiran en un ritme de 2 pilots cada minut a les 9 hores. Hauran de fer el recorregut 2 vegades i passar per les zones amb un temps màxim per realitzar tot el trial de 5 hores.

Durant la cursa hi haurà servei de barra per a tots els espectadors i estarà situada al Pavelló Esportiu del Temple.

La prova està organitzada pel Moto Club Tortosa i la Federació Catalana de Motociclisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal Baix Ebre, el Consell Esportiu Baix-Ebre, Tortosa Esport i Jesús Esport

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 53

Últimes notícies