HomeEsportsJeremy Alcoba s'imposa en la penúltima prova al circuit d'Albacete

Jeremy Alcoba s’imposa en la penúltima prova al circuit d’Albacete

La victòria en el circuit d’Albacete, en la penúltima prova del Mundial Júnior de Moto 3, i la segona de la temporada després del triomf a Barcelona, deixa el títol pràcticament sentenciat per part de Jeremy Alcoba (Laglisse Academy. Tan sols una desgràcia o gairebé un miracle, poden evitar que el pilot jesusenc, pot aconseguir el títol, culminant una actuació molt regular durant tota la competició. En el circuit d’Albacete, Alcoba va sortir en primera posició de la graella, després d’aconseguir el millor temps en la sessió de dissabte, exercint de líder, en un intent de no desaprofitar la seva primera oportunitat per sentenciar el campionat, va encapçalar inicialment la prova portant al seu rebuf a un nombrós grup on no van faltar Barry Baltus (Ángel Nieto Junior Team), Carlos Tatay (Fundació Andreas Pérez 77) , Ryusei Yamanaka (Junior Team Estrella Galicia 0.0), Deniz Öncü (KTM Red Bull Ajo) i Daniel Holgado (Junior Team Estrella Galicia 0.0).

Carlos Tatay, Jeremy Alcoba i Ryusei Yamanaka es van alternar en el liderat de la prova. Per darrere, Xavier Artigas (Leopard Impala Junior) va protagonitzar una superba remuntada, després de sortir el penúltim, arribant a contactar amb el grup perseguidor.

En l’última volta, Carlos Tatay va reaccionar en intentar superar Jeremy Alcoba per posar-se primer dilapidant les seues opcions i habilitant l’avançament de Daniel Holgado, que va acabar segon per davant de Barry Baltus. Carlos Tatay finalment va ser tercer després de la penalització de Barry Baltus amb una posició, Ryusei Yamanaka cinquè i Xavier Artigas sisè superant a Deniz Öncü.

En la classificació general Jeremy Alcoba suma un total de 179 punts, seguit de Carlos Tatay amb 133 en segona posició, amb tercera i quarta de Xavier Artigas amb 124 i Barry Baltus, 118.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies