HomeSense categoriaOberta la 8a convocatòria dels Premis IDECE per a fomentar la projecció...

Oberta la 8a convocatòria dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre

L’Institu per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) ha obert ja la 8a. convocatòria dels Premis per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre. Premis que tenen per objectiu fomentar i impulsar la projecció de les quatre comarques ebrenques i, alhora, estimular l’elaboració de treballs i projectes de qualitat i rigorosos que permetin conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les Terres de l’Ebre.

En aquest sentit, fins al 23 d’octubre, l’alumant dels centres educatius de les Terres de l’Ebre que cursin Batxillerat i Cicles formatius de Grau Superior i, també aquells que cursin a la resta d’institut de Catalunya o de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), poden presentar els seus treballs als Premis IDECE 2019.

Els treballs que optin als Premis han de tractar sobre qualsevol àmbit temàtic (medi natural, història, economia, art i patrimoni, etc.) relacionat amb les Terres de l’Ebre i el seu desenvolupament. En concret, les persones participants han de presentar el treball orginal en paper, en CD o llapis de memòria, en format PDF. Han de fer constar el títol i el pseudònim de l’autor o autora en un sobre tancat, que ha d’incloure la sol·licitud de participació, a la seu de l’IDECE, plaça de Gerard Vergés, 1 de Tortosa.

Els guardonats amb els Premis IDECE rebran una aportació econòmica: 1r premi 1500 euros; 2n premi 1000€; 3r premi 700€ i 4t premi 500 euros. A més a més, l’IDECE considera la possibilitat de publicar, en paper, el treball que hagi obtingut el primer premi. Amb tot, els Premis poden declarar-se deserts si el jurat considera que els treballs no reuneixen els mèrits suficients per ser guardonats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 55

Últimes notícies