HomeSense categoriaL’Institut d’Estudis del Montsià i l’Ajuntament d’Amposta recuperen el Premi de Teatre...

L’Institut d’Estudis del Montsià i l’Ajuntament d’Amposta recuperen el Premi de Teatre La Carrova

Després de gairebé 8 anys d’aturada, l’Institut d’Estudis del Montsià i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta han tornat a convocar el Premi de Teatre la Carrova, amb la intenció d’incentivar i reconèixer l’escriptura teatral. La regidora de Cultura, Inés Martí, ha afirmat que “el Premi de Teatre la Carrova és una iniciativa molt bona per a seguir posant en valor el teatre, i més ara que Amposta torna a estar molt implicada en este món, amb una programació anual estable i l’activitat de l’ETCA”.

Els treballs que es vulguen presentar al premi han de ser originals i inèdits, escrits en català, sense compromisos de publicació ni representació. En esta edició, la temàtica de les obres és lliure, tot i que l’extensió de l’obra presentada ha de permetre, com a mínim, un temps escènic de seixanta minuts, amb un mínim de 90 fulls DIN A-4. S’hi admetrà una sola obra per autor.
 El termini per a presentar les obres acaba el 20 d’abril del 2020 i la persona premiada es donarà a conèixer en el marc de la festivitat de Sant Jordi. La dotació econòmica del premi serà de 3.000 euros i l’obra guardonada també serà representada per l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta. A més, l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià i l’Ajuntament d’Amposta disposaran de la publicació electrònica de l’obra guanyadora.

La convocatòria del premi, després de 8 anys d’aturada, es convocarà  a partir d’ara de manera biennal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 46

Últimes notícies