HomeSense categoriaAcaba la multitudinària marxa de Tortosa després de creuar el pont del...

Acaba la multitudinària marxa de Tortosa després de creuar el pont del Mil·lenari i recórrer tot el tram urbà de la C-12

La marxa multitudinària d’este matí a Tortosa contra la sentència del Procés ha acabat passades les 14.00 hores a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. La marxa ha començat des de la plaça Barcelona on a les 12.00 hores s’havia convocat una concentració en el marc de la vaga general convocada per avui.  Amb l’arribada dels tractors participants en la tractorada de protesta convocada per Unió de Pagesos, la concentració s’ha acabat convertint en una marxa, entre crits i pancartes demanant la llibertat dels presos i en la que han participat mil·lers de persones. Després de recórrer l’avinguda Generalitat, la marxa ha enfilat el pont del Mil·lenari, ocupant els dos sentits de ciruclació, i ha continuat per tot el tram urbà de l’Eix de l’Ebre fins a la rotonda de la plaça Corona d’Aragó. Els manifestants han ocupat els quatre carrils de la via el que ha impedit la circulació de vehicles en els dos sentits de la marxa. 

Els manifestants han recorregut diversos carrers del barri de Ferreries i després de creuar el pont de l’Estat s’han dirigit fins a la plaça de l’Ajuntament on la marxa s’ha donat per finalitzada.

 

Talls de carretera a la Ribera d’Ebre

Al llarg del matí s’han produït també diversos talls de carretera a la Ribera d’Ebre en el marc de la vaga general convocada per este divendres 18 d’octubre. Tractors i manifestants han tallat la N-420 i la C-12 a Móra la Nova durant una estona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 65

Últimes notícies