HomeEsportsL’ATE comença una nova i il·lusionant temporada

L’ATE comença una nova i il·lusionant temporada

Superant adversitats i sense perdre la il·lusió, l’Atletisme Terres de l’Ebre ha començat la temporada de forma oficial, amb la presentació de la plantilla d’atletes.

Els entrenaments ja havien començat el 16 de setembre, amb un esperançador missatge del responsable dels tècnics, l’excampió d’Espanya, Álvaro Aljarilla, que manifestava “comencem la temporada amb molta il·lusió, ja que comença amb millores importants. El nou sintètic de la pista farà que els atletes puguen gaudir d’un tartan en condicions, millorar i evitar gran nombre de lesions. També incorporo el nou sistema de cronometratge ‘Freelap’, que m’ha suposat una gran inversió, però la veig molt necessària per a l’evolució dels atletes, ara que hi ha nou tartan i moltes més novetats que estan per arribar”. També va agrair el suport rebut: “vull donar les gràcies a la junta per la seua confiança i el gran treball que fan, i a tots els tècnics d’este gran club, que fan que evolucione constantment”. 

Un grup de tècnics que ha augmentat la plantilla, ja que només s’ha produït la baixa de Joan Ventura, però s’han incorporat Cristina Monclús i Pedro Sánchez, encarregats ara del grup d’adults, i Nerea Perales i Jordi Anguera per a ajudar amb el grup dels més petits. Continuen Álvaro Aljarilla com a màxim responsable, i David Sánchez, Joel Vergés, Luis Puentes, Arantxa Rius, la coordinadora dels menors de 12 anys, Arnau Adell, Andrea Matamoros, Neus Salvadó i Dani Messeguer.

L’Atletisme Terres de l’Ebre compta amb 288 socis, i més de 200 atletes entre el grup d’iniciació, federats, veterans i el grup d’adults.

En els parlaments va intervindre Cinta Espuny, com a representant de l’Ajuntament de Tortosa, i el president de l’entitat, Pau Galiana, que va destacar els valors de l’atletisme, i el fet de ser, després del CD Tortosa, el club de la ciutat amb major nombre de practicants, i amb diferència el que més components femenines té, concretament més del 50%. També va agrair les millores que s’han fet a la pista d’atletisme, però va reivindicar de nou la tan necessària construcció d’una pista d’atletisme per a Tortosa.

Aviat començarà la temporada amb les competicions de pista coberta, cros, posteriorment les de l’aire lliure, i organitzarà les tradicionals proves de les darreres temporades, amb la incògnita de la cursa dels 10 km, de la Running Sèries, amb poques possibilitats de celebració.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 71

Últimes notícies