HomeSense categoriaL’Ajuntament de Móra d’Ebre assumix la gestió directa de la piscina coberta...

L’Ajuntament de Móra d’Ebre assumix la gestió directa de la piscina coberta municipal

L’Ajuntament de Móra d’Ebre assumirà a partir del novembre la gestió directa de la piscina coberta municipal, un equipament que ha sigut gestionat per una empresa especialitzada des que va entrar en funcionament l’any 2004.

El contracte amb l’anterior empresa gestora va finalitzar el 21 de setembre del 2018 i actualment està prorrogat per acord entre les parts.

Fonts de l’Ajuntament de Móra d’Ebre apunten que en els últims mesos s’han mantingut contactes amb experts i empreses esportives per tal de conèixer la tendència actual en matèria de gestió d’equipaments esportius d’estes característiques. El consistori també va encarregar una auditoria de les instal·lacions i una anàlisi de la sostenibilitat financera de l’equipament. Segons ha explicat l’alcalde, Joan Piñol, “la conclusió de tot el treball d’anàlisi és que actualment no hi ha empreses que vulguen assumir la gestió d’un equipament esportiu a risc i ventura, i com que l’informe financer conclou que una gestió directa és possible per part de l’Ajuntament, l’equip de govern municipal ha pres la decisió de fer-ho directament, amb el suport d’una empresa externa especialitzada en punts molt específics que escapen de la nostra àrea d’expertesa”.

Piñol assegura que “amb la municipalització de la piscina coberta, les polítiques esportives municipals recuperen una nova eina per a la transformació del municipi i de la societat”. 
L’Ajuntament s’ha marcat com a principal objectiu que durant els primers dies els usuaris de l’equipament no noten el canvi en el model de gestió. “Com a primera acció, la setmana vinent es renovarà íntegrament la sala de fitnes i es canviaran els equips actualment existents per aparells nous i posats al dia”, informa Joan Piñol.

 

La piscina coberta de Móra d’Ebre és l’única de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament vol ara millorar el servei, que dona a usuaris de tota la comarca.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 72

Últimes notícies