HomeSense categoriaL’Institut Escola Daniel Magrané lliura el diploma Cambridge als seus alumnes

L’Institut Escola Daniel Magrané lliura el diploma Cambridge als seus alumnes

L’Institut Escola Daniel Magrané de l’EMD de Jesús ha lliurat els diplomes del certificat Cambridge d’anglès a quaranta alumnes d’este centre educatiu.

Esta proposta formativa es va estrenar l’any passat al centre i té el seu origen en les activitats extraescolars que els docents del centre oferixen a l’alumnat de primària i ESO durant tot el curs escolar. Al final de curs, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar l’examen presencial del certificat oficial Cambridge d’anglès en la mateixa seu del centre.

A l’acte de lliurament dels certificats, hi va assistir la representant de Cambridge al territori, Julie Fortune, que va explicar als alumnes la vàlua d’esta certificació oficial, que té un reconeixement en l’àmbit internacional.

Este curs s’està duent a terme de nou l’activitat, en la qual de nou s’ha inscrit un bon nombre d’alumnes i també diversos docents del mateix centre, amb l’objectiu de millorar la seua competència lingüística en llengua estrangera, un dels eixos principals del projecte. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 33 = 42

Últimes notícies