HomeComunicacióEl Col·legi de Periodistes organitza la primera Nit de la Comunicació, que...

El Col·legi de Periodistes organitza la primera Nit de la Comunicació, que es farà el 24 de gener a Tortosa

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzarà el proper divendres 24 de gener al vespre la primera edició de la Nit de la Comunicació, que vol ser un nou espai de trobada i retrobament entre professionals per a posar en valor la professió periodística al territori.

Enguany, l’organització de l’esdeveniment aprofitarà l’estrena per a reconèixer els periodistes i comunicadors que durant molts anys han estat “al peu del canó” i que ara ja estan jubilats. També es donarà la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades que han ingressat al Col·legi durant el 2019.

Per a celebrar esta primera Nit de la Comunicació es farà un sopar a l’hotel Corona de Tortosa i, per a tancar la nit, hi haurà música a càrrec del periodista i dj Víctor Sorribes. La demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes de Catalunya, presidida actualment per Josep Baubí, va superar el maig de l’any passat, per primera vegada, la cinquantena de col·legiats, i enguany té la intenció d’incrementar la dotació econòmica dels Premis de Periodisme Terres de l’Ebre, en la seua cinquena convocatòria.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies