HomeCulturaAmposta acosta la programació teatral al jovent amb descomptes i amb passis...

Amposta acosta la programació teatral al jovent amb descomptes i amb passis per als instituts

La programació teatral d’Amposta serà més accessible per als jóvens, ja que la regidoria de Cultura posarà a la venda entrades a un preu únic de 6 euros per als espectadors d’entre 12 i 30 anys amb l’objectiu “que la gent jove puga vindre al teatre i que el preu de l’entrada no en siga un condicionant”, ha assegurat la regidora de Cultura, Inés Martí. La nova temporada d’arts escèniques no només inclou descomptes per als jóvens, sinó que també s’ha programat diversos passis d’obres de teatre professional per als instituts.

Així al febrer s’ha programat l’obra Likes de la companyia Dara i que tracta un tema d’actualitat com són les xarxes socials, el seu ús i la seua influència sobre la gent jove. Es faran dos representacions, una al matí exclusiva per als instituts i una altra al vespre (20.30 hores) obert al públic general. Igualment s’ha programat passis per als instituts de les obres  Mort a les cunetes (divendres 22 de maig), una obra sobre l’afusellament de vuit republicans civils la nit del 9 de febrer de 1939 i que es representarà en el marc de la programació d’activitats sobre memòria històrica, i al novembre com a tancament de temporada (27 de novembre) hi haurà la representació del clàssic La plaça del diamant. A més a més, en el marc de la programació del FesticAm, Festival de Teatre i Circ d’Amposta (del 6 a l’11 d’octubre) també hi haurà activitats dirigides a tots els centres educatius, tant els de primària com els de secundària, per apropar el teatre i circ als més jóvens. “Creiem important apropar el teatre als instituts” ha valorat la regidora, que ha explicat que els passis teatrals estan oberts als instituts de tot el territori.

En el marc de la nova programació d’arts escèniques d’Amposta, s’han programat fins al mes de juny diferents espectacles i inclou obres de teatre professional i amateur, teatre familiar, dansa i circ. A més, també hi ha les activitats de commemoració del Dia Mundial del Teatre, del Dia Internacional de la Dansa i del Dia Mundial del Circ.

Entre les obres programades destaca Mares i filles de Paco Mir, que s’ha programat per al 7 de març coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona o El sopar dels idiotes, a càrrec del grup de teatre Terra Baixa per a tancar la temporada anual el 5 de desembre.

Altres novetats de la temporada d’arts escèniques i amb la voluntat de fer “més accessible el teatre a tots els públics”, es posaran a la venda entrades a un preu especial de 8 euros a les dos últimes files de l’auditori de la Lira. Serà per a les entrades de teatre professional i fins 15 dies abans de l’estrena: “si al final acabés fent el ple al teatre, hi ha la possibilitat d’adquirir-les a un preu més assequible”, ha assegurat Martí. 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 75

Últimes notícies