HomeEsportsRoda de Berà, Santa Bàrbara i Ebre Escola B, els líders de...

Roda de Berà, Santa Bàrbara i Ebre Escola B, els líders de Joc Net

Tal com ja es va anunciar abans de començar el campionat amb una circular informativa enviada als clubs, i com s’ha anat coneixent amb les diferents campanyes promocionals de la Federació Catalana de Futbol, el joc net tindrà premi esta temporada i els equips més esportius de cada categoria amateur rebran un premi de 1000 euros al primer classificat un de 500 al segon classificat. La FCF vol posar en valor la pràctica esportiva respectuosa i no violenta i elabora una classificació paral·lela per a escollir de manera objectiva els equips més esportius de cada categoria i grup, assignant un punt per cada targeta groga que veu l’equip, tres punts per cada doble groga, tres punts per cada partit de sanció d’un dels seus jugadors i un punt addicional per cada partit de sanció superior a un partit.

A més a més, també es castiguen amb deu punts les sancions lleus imposades pel Comitè de Competició i amb l’exclusió directa les considerades pel Reglament General com sancions lleus.

El màxim representant a les Terres de l’Ebre, l’Ascó ocupa la 16a posició d’entre 18 equips a la Primera Catalana, una posició que l’allunya en les seues opcions de poder lluitar per un dels dos premis, ja que els de Jordi Font sumen fins al moment 75 punts, 35 més que l’equip que lidera la taula, el Vilanova amb 40 punts.

A la Segona Catalana el domini dels equips ebrencs a la classificació tradicional per punts es veu revertit per un major domini dels del Camp de Tarragona en la classificació del joc net, que encapçala el Roda de Berà amb 35 punts. El segueix el Cambrils Unió amb 41, els mateixos que suma el Móra la Nova, que és el millor classificat dels equips ebrencs just en el moment de tancar la primera volta del campionat. Camarles amb 43 punts, Perelló amb 44, l’Ampolla amb 47, la Sénia amb 51 i Ulldecona i Rapitenca amb 53 es troben entre els deu equips més esportius de la Segona Catalana. El Tortosa ocupa el 12è lloc amb 54 punts, el Gandesa el 13è amb 54 i l’Amposta el 14è amb 56 punts. Tanca la classificació La Canonja amb 81. A la Tercera Catalana el Santa Bàrbara lidera la taula de valors amb 43 punts, el seguixen de ben a prop Remolins-Bítem i Roquetenc amb 46, Batea amb 49 i Jesús Catalònia i Rapitenca B amb 50.

Jesús i Maria (52), Aldeana (55), Ebre Escola (56), Corbera d’Ebre (58), Amposta B (58), Arnes (59), Flix (59), l’Ametlla de Mar (60), Olímpic Móra d’Ebre (75), la Cava (83) i Sant Jaume (91) seguixen la classificació que tanca el Godall, exclòs per la sanció que va rebre amb el tancament del seu camp. La classificació de Quarta Catalana la lidera l’Ebre
Escola B amb 35 punts, seguit del Ginestar (38), Xerta (39), Olímpic Móra
d’Ebre B (40) i la Fatarella (41). Tanquen la taula l’Alcanar (64) i l’exclòs Masdenverge. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 83

Últimes notícies