HomeSense categoriaCaixaBank estableix un pla d’ajudes per als afectats pel temporal Gloria a...

CaixaBank estableix un pla d’ajudes per als afectats pel temporal Gloria a les Terres de l’Ebre

CaixaBank ha aprovat un pla d’ajudes, que inclou una línia de finançament especial per donar suport a tots els veïns, comerços i empreses que han resultats damnificats per les inundacions i fortes pluges del temporal Gloria.

Responsables de CaixaBank al territori han mantingut diverses trobades amb representants de les administracions públiques i institucions per donar resposta als afectats. L’entitat financera ha obert una línia de finançament en condicions preferents destinada a pal·liar la situació dels agricultors que han patit danys a les seves collites, estris, maquinàries, vehicles, etc.

Per una banda, els afectats podran accedir a préstecs en condicions preferents i, per una altra, comptaran també amb la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d’Agroseguro i dels ajuts de la PAC, així com de línies especifiques destinades a la recuperació de les zones afectades.

Així mateix aquestes línies preferents disposaran de períodes de carència de fins a 4 anys en els casos que siguin necessari.

CaixaBank ha posat també a disposició dels seus clients que tenen contractada una assegurança un telèfon exclusiu per atendre els sinistres de la llar afectats per el temporal. Els clients poden trucar des d’avui mateix al telèfon: 932 931 286, per tramitar els sinistres, i al telèfon 932 754 582 en cas de tractar-se d’un comerç.

Fundació “la Caixa” destinarà ajudes a les persones damnificades per les inundacions del temporal Gloria. Aquestes ajudes es gestionaran d’acord amb les entitats socials del territori, i estaran destinades fonamentalment, a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats.

El suport a les persones i el desenvolupament i conservació del territori són eixos fonamentals per CaixaBank. A totes aquestes línies d’ajuda podran accedir els afectats des de qualsevol oficina de la xarxa de CaixaBank a les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies