HomeComunicacióLa primera Nit de la Comunicació recorda la trajectòria dels professionals més...

La primera Nit de la Comunicació recorda la trajectòria dels professionals més veterans

Una seixantena de persones, quaranta-set professionals de la comunicació més els familiars i amics que els van acompanyar van celebrar la primera Nit de la Comunicació, organitzada per la demarcació ebrenca.

Aquest esdeveniment vol convertir-se en un punt de trobada anual amb els objectius de reconèixer i reivindicar una professió i uns professionals que tot i passar per moments difícils, tant en l’àmbit personal, com el material i l’econòmic, sempre intenten fer la seua tasca el millor possible per al servei públic, cosa que sovint no se li reconeix.

La primera Nit de la Comunicació va voler recordar un total de dotze periodistes i comunicadors que s’han jubilat en els darrers anys a les Terres de l’Ebre entre ells es troben Daniel Arasa, Josep Bayerri, Conrad Duran, Joan Esteller, Xavier Garcia, Joan Launes, Amparo Moreno, Pilar Rodríguez, Josep Roig, Ignasi Vidal i Josep Lluís Villa, en molts casos han sigut mestres i referents a seguir per als nous professionals que han anat entrant en aquesta professió. Tots van rebre el merescut reconeixement a la seua llarga trajectòria, que en molts casos duien més de quaranta anys de professió.

També va rebre una menció especial Vídeo Ascó Televisió, una de les emissores més veteranes del nostre territori, pels seus trenta-cinc anys. En tot aquest temps hi han passat per l’emissora municipal més de 200 col·laboradors i s’han enregistrat més de 10 mil cintes, un patrimoni audiovisual d’incalculable valor.

Després d’aquest homenatge als històrics del periodisme ebrenc, se’ls hi va donar la benvinguda a les noves col·legiades com Júlia Albesa, Júlia Albacar, Clàudia Ruiz, Leonor Bertomeu, Judit Castells, Laura, Rosanna, Maria, Marina Villegas, Òscar Messeguer, Nerea, Tere i Víctor Montecino.

Durant la nit es va anunciar que serà Amparo Moreno qui rebrà el Micro Daurat del 2019, per la seua trajectòria professional. Els Micros 2019, que també inclouen l’Obert i el Tancat, es lliuraran en un acte públic el pròxim mes d’abril.

La Nit de la Comunicació va anar més enllà i prèviament al sopar va haver-hi una reunió amb el degà del CPC, Joan Maria Morros, la vicedegana, Núria de José, i el cap de Comunicació, Xavier Puig, convidats a l’acte. La trobada va servir perquè els col·legiats ebrencs els hi fessin arribar les seues inquietuds, preocupacions o propostes. Morros, que ocupa el càrrec des de fa pocs mesos, en la seua primera visita a l’Ebre va explicar, entre altres coses, que des del CPC es continua en la línia de lluitar contra la precarietat laboral del sector i per aconseguir que la feina dels periodistes estiga ben valorada i es puga fer en seguretat i sense coaccions.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 41

Últimes notícies