HomeSocietatLa directora general d'Indústria reivindica el potencial agroalimentari de l'Ebre en una...

La directora general d’Indústria reivindica el potencial agroalimentari de l’Ebre en una entrevista amb el Setmanari L’EBRE

EDICIÓ PAPER // La directora general d’Indústria de la Generalitat, la tortosina Matilde Villarroya, analitza en una entrevista en exclusiva amb Albert Mestre per al Setmanari L’EBRE, el potencial de les Terres de l’Ebre per a crear un hub agroalimentari potent que canalitze el progrès del territori, que Villarroya considera que ha de saber especialitzar-se “en uns pocs sectors”. Admet que el model productiu ebrenc és divers, però avisa: “No podem ser bons en tot”. Reivindica el “potent” teixit agrari que ha aplanat l’aterratge de la navarresa Florette al Catalunya Sud i creu que hi ha potencial per a atreure més empreses importants del sector.

En l’entrevista demana més pressupost per al Departament d’Economia, del qual penja la seua direcció general, perquè diu que “per fer polítiques socials cal que l’economia funcione”, i oferix una visió optimista de la sortida de l’actual crisi, però també reflexiona que el coronavirus potser “matisa” el concepte de globalització i “ens obliga a replegar-nos”.

La conversa la podeu llegir sencera en el següent enllaç – https://cutt.ly/eyErvbD

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 47

Últimes notícies