HomeEsportsSuspesa la travessia nedant l'Ebre d'Amposta

Suspesa la travessia nedant l’Ebre d’Amposta

ESPORTS // Seguint indicacions de l’Ajuntament i a causa del Coronavirus, el Club Natació Amposta, ha acordat suspendre l’edició d’enguany de la Travessia Nedant l’Ebre d’Amposta, tradicional prova que en la vint-i-dosena edició, tenia prevista la seua disputa el pròxim 2 d’agost, amb el format llarg de 2000 metres i el curt per als més petits de 500. Anteriorment i pels mateixos motius, el Club Natació Tortosa havia suspès també una altra prova molt emblemàtica com la Baixada del Renaixement.

De nou a la piscina
Però la millor notícia tant per al CN Amposta com per al CN Tortosa, és que una vegada els respectius ajuntaments aproven el protocol que presentaran, podran utilitzar la piscina coberta per poder realitzar les sessions d’entrenament. A partir del dimarts 2 de juny, seran els únics usuaris de les instal·lacions per efectuar la seua preparació.
Per poder entrenar hauran de seguir les mesures sanitàries i higièniques corresponents, utilitzant grups que no superen els 10 nedadors i tan sols un per cada carril. El club tortosí seguirà el criteri de selecció, premiant als seus nedadors més actius, mentre per part ampostina, els primers a entrar a la piscina seran els més grans dels grups federats, alevins i infantils.

Sense competicions
Seguint les recomanacions de la SGEAF (Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física) amb motiu de la situació provocada per la crisi de la COVID-19 i amb la prioritat de vetllar per la seguretat i salut dels federats i federades, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Natació ha acordat, donar per finalitzades les competicions esportives i cancel·lar definitivament el Calendari de la temporada esportiva 2019/2020. Totes les competicions esportives es donaran per acabades tal com estaven en el moment de l’aturada esportiva, donant-se per definitius els resultats provisionals que hi havia en aquell moment.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies