HomeSense categoriaEls socialistes de l'Ebre demanen explicacions convincents davant el "desgavell" de xifres...

Els socialistes de l’Ebre demanen explicacions convincents davant el “desgavell” de xifres de casos positius pel coronavirus

TERRES DE L’EBRE // El PSC de les Terres de l’Ebre exigeix explicacions al Departament de Salut davant el desgavell de xifres de casos positius que es van fer públics del dia 18 al 19 de maig, en què apareixien d’un dia per a l’altre 91 casos positius més de coronavirus. Els socialistes assenyalen que Salut a les Terres de l’Ebre oferia un “espectacle lamentable”, ja que “sense donar cap mena d’explicació, anaven repartint pel territori estos nous casos”. L’explicació del Departament, que té centralitzada a Barcelona l’actualització de les dades, va arribar 24 hores més tard apuntant que es tractava de casos d’altres setmanes, que no haurien estat inclosos en l’estadística oficial fins aquell moment. 

A això, els socialistes també apunten al descontrol de dades que s’estan fent públiques, ja que “hem passat d’haver-se registrat 324 casos positius confirmats este dimarts passat, a tenir-ne 322 casos positius el dimecres, és a dir, dos casos diagnosticats menys d’un dia a l’altre”. 

“A la vista d’estes dades, ja no és que no solament no ens fiem nosaltres del Departament de Salut, sinó que crec que ningú se’ls creu, com vam veure la setmana passada en declaracions dels socis de govern”, afirma Manel de la Vega, secretari dels socialistes de les Terres de l’Ebre, que afegix “exigim no solament explicacions sinó responsabilitats als gestors. La ciutadania es mereix certeses i transparència, no podem continuar així”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 80

Últimes notícies