HomeSocietatL'Ermita de Mig Camí a Tortosa llueix des d'avui d'una nova pintura...

L’Ermita de Mig Camí a Tortosa llueix des d’avui d’una nova pintura de grans dimensions

L’Ermita de la Mare de Déu de la Providència de Mig Camí llueix des d’avui d’una pintura de grans dimensions obra de l’artista sevillà Julio Garcia Iglesias, gràcies a la donació realitzada per  l’empresari tortosí Agustí Roig, i la seva esposa Elizete Perini. Durant la cerimònia litúrgica de diumenge l’obra fou beneïda per  monsenyor Jordi Bertomeu, Oficial de la Secció Disciplinar de la Congregació per la doctrina de la Fe,  comptant amb la presència  de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, els propis donants i altres autoritats. L’obra porta per títol “El Miracle del Pa”.

El quadre està inspirat en una de les estrofes dels goigs de la Mare de Déu de la Providència, quan es diu que “haciendo honor de cal, la comida les faltó, y al punto les socorrió vuestro afecto maternal: un pan solo su total sustento fue en tal urgencia….Con solemne procesión a este Templo trasladada, del pueblo sois adorada con suma veneración: halla en vos su devoción remedio a cualquier dolencia”.

El pintor Julio Garcia Iglesias, premi del concurs de pintura del Vendrell l’any 2016, es va formar a l’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja i a l’Escola de Mestres Pintors de Barcelona, treballant després fent façanes de cinema a l’empresa Esquema (MCP) i a l’estudi d’Enric Mataix, amb el qual va fer algunes col·laboracions de disseny gràfic. Es dedica professionalment a la pintura, centrant el seu treball en el paisatge urbà i la figura humana. La seva trajectòria artística compta amb exposicions individuals i col·lectives, i amb nombrosos premis en concursos de pintura. L’obra de Julio García Iglesias es troba en diferents fons d’art, com el de la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, diputacions, museus i col·leccions particulars.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies