HomeEsportsEl tècnic tortosí Jordi Adell renova amb el CB Benicarló

El tècnic tortosí Jordi Adell renova amb el CB Benicarló

ESPORTS // Jordi Adell continuarà dirigint al CB Benicarló de la Liga LEB Plata del bàsquet masculí estatal. El tècnic tortosí ha arribat a un acord amb la junta directiva del club del Baix Maestrat, per afrontar el que serà la quarta temporada com a màxim responsable de la plantilla. Des de la seua arribada s’ha convertit en un dels artífexs de la gran progressió de l’equip, amb l’ascens a la Liga EBA i LEB Plata.

Abans de fer-se oficial la seua renovació com a primer entrenador de l’equip, s’havia produït un acord verbal entre les dos parts, i Jordi Adell i el cos tècnic porten ja algunes setmanes treballant, amb la intenció de crear un equip il·lusionant i, després d’un any en la categoria la intenció és consolidar-se i ser en el futur un dels equips importants.

Jordi després de la seua renovació va tindre paraules d’agraïment per als dirigents del CB Benicarló “gràcies per donar-me l’oportunitat de seguir una altra temporada a LEB Plata, on ens plantegem un escenari amb un equip jove cap a un projecte, que ens permeta consolidar-nos a la categoria i oferir a la nostra afició un pas més i que seguisquen com sempre al nostre costat”.

L’objectiu esta temporada serà millorar les prestacions de l’anterior en la qual va debutar a la LEB Plata, on l’equip quan es va donar per finalitzada la competició a causa de la pandèmia de la Covid-19, estava lluitant per aconseguir la permanència.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 49

Últimes notícies