HomeEsportsAmposta acull el primer control per atletes federats

Amposta acull el primer control per atletes federats

ESPORTS // La pista d’atletisme d’Amposta va acollir el passat dimarts la primera competició a les Terres de l’Ebre després del confinament, amb l’organització, per part de la Unió Atlètica Montsià amb totes les mesures de seguretat necessàries, del primer control per a atletes de categoria absoluta, sub-20, sub-18 i sub-16, amb la disputa de proves de llançaments, salts, velocitat i mig fons.

En les proves van competir atletes pertanyents als tres clubs ebrencs, UA Montsià, Atletisme Terres de l’Ebre i CA Ascó, amb components de l’AA Catalunya, CA Tarragona, Avinent Manresa, ISS l’Hospsitalet, FACVAC Valls, CA Igualada, Simply-Scopio, Tragamillas Alcañiz, CEP Balaguer i CA Cambrils.

Va destacar la victòria de la tarragonina Montserrat Montañés (Avinent Manresa) en llançament de martell i pes sub-20, les mateixes proves en què es va imposar l’ampostina Anna Pla (AA Catalunya) en la categoria absoluta. En la prova de salt d’allargada van dominar els components de la UA Montsià, Maria Vidal i Rubén Mestres en categoria absoluta. Pel que fa a les proves de velocitat, en els 100 metres, triomf d’Edgar Nolla i Júlia Buera, i en els 400 d’Axel Dominguez i Malena Li Forcadell, de la UA Montsià. En mig fons, triomf en 800 de l’atleta local Pol Torrent i Khadija Mendou (CA Ascó).

En la categoria sub-16, protagonisme d’Hailou Estrampes i Anna Tobia (CA Ascó), Anna Mayor ( UA Montsià), i Izan Haynes (ATE). L’atleta d’Ulldecona Meritxell Benito (Simply-Scorpio) i Jonatan Gilabert (UA Montsià), sense salt de perxa en el programa van competir en altres modalitats.

El dimarts 21 de juliol, segon control al mateix escenari, amb diferents proves en les mateixes
categories.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies