HomePolíticaTempesta política per les declaracions al setmanari L'Ebre de la responsable de...

Tempesta política per les declaracions al setmanari L’Ebre de la responsable de Salut

TERRES DE L’EBRE // L’entrevista que publica avui el Setmanari L’Ebre a la gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha provocat una forta polseguera entre alcaldes i altres dirigents de JxCat, que han reaccionat amb indignació a les seues declaracions. El que més mal ha fet, segons els tuits, ha estat la crítica que adreça Lleixà als alcaldes que fa pocs dies reclamaven la reobertura total dels consultoris locals: “Em fa llàstima perquè vol dir que no han entès res. Estem dient a la població que cal ser més estrictes mentre hi ha alcaldes que envien missatges contradictoris. El que cal és col·laborar més, exigir menys i no posar tantes mocions”, advertia Lleixà.

El primer a reaccionar ha estat el diputat de JxCat, Ferran Bel, que ha acusat Mar Lleixà “d’intentar amagar la seua falta de diligència i competència amb la seua pròpia prepotència”. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, s’hi ha referit, en un to més institucional, recordant a la responsable de Salut que “els alcaldes i alcaldesses hem estat escollits pels ciutadans per defensar els seus interessos, no a dit com altres, i ho seguirem fent encara que a algú li moleste”.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, responia a Lleixà a Twitter dient “En serio?” i li recordava que ell defensarà els interessos de la ciutadania per “exigir que hi haja assistència sanitària a tots els pobles”. De la seua banda, l’alcalde de Jesús, Victor Ferrando, ha afegit que “com a alcalde sempre estaré al costat de les veïnes i veïns, i lluitaré pel seu benestar. Ho faré des del respecte cap a tothom i esperant trobar el respecte que també em mereixo. No va de lluites polítiques, va de gestió.” L’alcaldessa d’Els Reguers, Anna Rehues, ha dit que “col·laboració sí, exigències també!” i ha recordat que “avui el consultori dels Reguers torna a tancar per obrir només un dia a la setmana. Com justificar que és més segur anar a visitar-se a Tortosa, on hi ha casos actius de Covid, en comptes de fer-ho al nostre consultori local, on no n’hi ha?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies