HomeSocietatEls vins de les Vinyes del Convent mariden un tast de formatges...

Els vins de les Vinyes del Convent mariden un tast de formatges a càrrec del sommelier Javier Campo

Els propers dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins al celler d’Horta de Sant Joan Les Vinyes del Convent. Durant el tast, els assistents podran degustar fins a 10 formatges diferents, que es podran maridar amb 5 referències d’elaboració pròpia del celler Les Vinyes del Convent.

L’activitat, que començarà a les 19 h, anirà de la mà del sommelier Javier Campo, qui té una àmplia experiència en el sector, ja que és ‘frommelier’, o professional del món del formatge, escriptor sobre vins, assessor i docent. És també promotor del projecte “Cheesepeante” d’Avicsa Sabores Selectos, empresa de referència en la distribució de productes Gourmet a Lleida i Tarragona. “Cheesepeante” és un projecte que pretén donar a conèixer formatges artesans per als paladars més exigents. Per altra banda, és responsable i sommelier del celler d’Avicsa, a més d’assessor gastronòmic dels seus locals de restauració.

El tast de vins es realitzarà en un paratge únic, envoltats del paisatge i la singularitat que rodeja el celler. Les Vinyes del Convent està situat al Parc Natural de Els Ports, Reserva de la Biosfera. Les seves vinyes creixen en paratges singulars, amb una marcada empremta del territori i una aposta decidida per la Garnatxa, la varietat emblema de la comarca, la Terra Alta. El celler està dotat de la tecnologia més puntera perquè tot sumi a l’hora d’aconseguir els millors vins.

El tast, que tindrà un aforament reduït, té un cost de 25€ per persona, tot i que es destinarà una petita part, concretament 3€, a la recerca per fer front a la Covid-19. Per poder reservar la plaça és imprescindible confirmar l’assistència mitjançant el correu electrònic info@lesvinyesdelconvent.com o bé trucant al telèfon 977435412.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies