HomeSense categoriaAscó rep una subvenció del PUOSC de 370.000 € per actuar a...

Ascó rep una subvenció del PUOSC de 370.000 € per actuar a la urbanització del Castell

ASCÓ // L’Ajuntament d’Ascó rebrà una subvenció del PUOSC, depenent de la Generalitat de Catalunya, per a dur a terme el projecte d’urbanització del Carrer Alta Castell, i es podrà donar solució a un problema heretat d’anteriors mandats. El total subvencionat serà de 370.000 € respecte l’import total del projecte que és de 749.841,13 €. Tot i que encara s’ha de licitar aquesta obra i permetrà reduir el pressupost previst.

L’objectiu del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya és el d’impulsar accions per implementar les estratègies territorials i consolidar criteris de desenvolupament que afavoreixin la generació d’oportunitats i la creació de sinergies amb els valors i els agents de cada indret.

Hi ha dues línies de subvencions:

  • La primera línia de subvencions és per a inversions, amb l’objectiu de cooperar en finançament de les obres i serveis de competència municipal i és vigent durant tot el període 2020-2024.
  • La segona línia de subvencions és per a l’acció territorial a municipis petits, té el mateix objectiu, però s’adreça a ens locals de menys de 5.000 habitants.

En el cas d’Ascó, la subvenció que correspon a la primera línia els atorgarà un import de 250.000 € que rebrán l’any 2024, mentre que per la segona línia se subvenciona 120.000 € del projecte, i aquesta no arribarà fins a l’any 2023.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 33 = 35

Últimes notícies