HomeSense categoriaEl plenari de l’Ajuntament de Deltebre mostra el seu rebuig a...

El plenari de l’Ajuntament de Deltebre mostra el seu rebuig a la sentència que inhabilita al president de la Generalitat de Catalunya

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Deltebre va celebrar una sessió plenària extraordinària per aprovar per  unanimitat, amb els vots favorables d’Enlairem Deltebre i ERC Deltebre, una proposta  d’alcaldia de rebuig a la dedició del Tribunal Suprem d’inhabilitar el president de la Generalitat  de Catalunya, Quim Torra basada en la moció de l’AMI.  

El plenari es va realitzar a l’exterior de l’Ajuntament de Deltebre, amb les mesures de seguretat  corresponents, i una vegada va finalitzar la concentració que s’havia convocat a les 19 hores i on el propi alcalde, i també president de l’Associació Catalana de Municipis, va fer lectura  del manifest de l’ACM.  

En el transcurs del plenari, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va detallar: “la democràcia,  la llibertat i l’anhel de tota una població no es pot inhabilitar, menys encara per una pancarta  que demana allò que tots desitgem: que les persones preses i exiliades tornin a casa”. Soler  va destacar que “l’únic que pot inhabilitar un president és la ciutadania a les urnes mitjançant  la democràcia, i no els jutges”.  

El portaveu d’ERC Deltebre, Joan Alginet, va qualificar esta situació “d’escàndol i de greu  irresponsabilitat”. Alginet va afirmar que “esta sentència és un atac directe sense  precedents cap al president de la Generalitat de Catalunya i cap a la llibertat d’expressió, i  encara es magnifica més atenent l’actual context de pandèmia”.  

El plenari va comptar amb la presència del grup d’Enlairem Deltebre i el grup d’ERC Deltebre.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies