HomeCulturaLa 35a edició del Pessebre Vivent de Jesús es veurà en format...

La 35a edició del Pessebre Vivent de Jesús es veurà en format telemàtic

Després de trenta-quatre anys sense interrupció, este any, el Pessebre Vivent de Jesús no es podrà veure de forma presencial i en la seua 35a edició es podrà veure en format telemàtic-

D’esta forma, la 35a edició del Pessebre Vivent de Jesús constarà de tres vídeos diferents enregistrats en altres ocasions. La primera serà el visionat del pessebre artesanal de Ricard Príncep, el qual sempre rep als visitants abans de poder veure el pessebre vivent. El següent vídeo és la representació que es va dur a terme al Poble Espanyol de Barcelona. I per últim, un audiovisual enregistrat durant diversos anys en què es podrà veure el tradicional Pessebre Vivent de Jesús. Tots tres vídeos es podran veure al canal de YouTube de l’EMD de Jesús: Ànims i avant.

Aquells que no ho puguen veure per les xarxes socials, ho podran visionar en pantalla gran a l’església de Jesús. El diumenge 27 de desembre, a les 6 de la tarda, la representació del Pessebre al Poble Espanyol de Barcelona, i el dia 3 de gener es farà el visionat del pessebre artesanal de Ricard Príncep i el vídeo de la representació del Pessebre. Amb esta actuació, es vol continuar amb la tradició i continuar oferint el contingut del pessebre malgrat la pandèmia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 69

Últimes notícies