HomeSocietatEl 96% dels usuaris i el 80% dels treballadors de les residències...

El 96% dels usuaris i el 80% dels treballadors de les residències es posaran la vacuna de la covid-19, segons ACRA

TERRES DE L’EBRE // Un 96% dels usuaris de les residències de gent gran i el 80% dels treballadors es posaran la vacuna contra la covid-19, segons una enquesta que l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), ha fet en una setantena de centres residencials del país. La presidenta de l’associació, Cinta Pasqual, recorda que vacunar-se és “un acte de responsabilitat”, i fa una crida perquè “tothom es posi la vacuna“. En un comunicat, asseguren que les contraindicacions més freqüents vinculades a la vacunació tenen a veure amb “l’embaràs o la lactància“, fet que explicaria que el percentatge de disposició entre els treballadors, “un sector laboral tan feminitzat“, no sigui tan alt com entre els usuaris.

Pasqual també demana al Departament de Salut que incrementi la campanya informativa per eliminar els possibles dubtes i recels que encara existeixin respecte la vacunació.

L’associació ha fet aquests dies diverses accions per comunicar i conscienciar professionals, usuaris i famílies de residències de la necessitat de vacunar-se. Asseguren que les contraindicacions més freqüents vinculades a la vacunació tenen a veure amb “l’embaràs o la lactància”, i això s’ha de tenir en compte en “un sector laboral tan feminitzat com el de les residències“. Aquest factor, apunten, fa que el percentatge de disposició dels treballadors no sigui el mateix que el dels usuaris. 
 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 83

Últimes notícies