HomePolíticaJunts anuncia que desplegarà agrupacions locals a les capitals ebrenques on governa...

Junts anuncia que desplegarà agrupacions locals a les capitals ebrenques on governa el PDeCAT

TERRES DE L’EBRE // En una primera trobada entre els membres de les executives de Junts per l’Ebre després de les eleccions al Parlament de Catalunya, els quadres del partit de Puigdemont al territori van enfocar el desplegament de cara a les eleccions municipals del 2023, incloent-hi els municipis governats pel PDeCAT, antic soci de coalició de Junts i que, tot i no obtenir representació al Parlament el passat 14 de febrer, té les alcaldies de tres de les quatre capitals de comarca: Tortosa, Móra d’Ebre i Gandesa.

La Coordinadora de Vegueria del partit, Annabel Marcos, va avançar que els plans del partit passen per constituir agrupacions locals tant a les capitals comarcals com a tots els municipis on la formació puga arrelar: “Farem la implantació a les quatre capitals de comarca i crearem altres agrupacions en llocs on ja tenim prou nombre d’afiliats per a donar-li cobertura”. A la reunió de treball també van assistir-hi la diputada electa i membre de la direcció nacional, Mònica Sales, i la també membre de la direcció, Irene Negre. 

Junts valora molt positivament els resultats obtinguts a les eleccions al Parlament. “Començant des de zero hem aconseguit ser segons a tot l’Ebre, i els quatre diputats a Tarragona i els 32 diputats a tot Catalunya són un resultat fantàstic”, valorava Marcos, que afegia: “Esta reunió de partit és una mirada endavant; la gent de Junts volem muscular-nos i preparar-nos per a les eleccions municipals del 2023”.

D’altra banda, Irene Negre va recordar que la formació política encara no estava “cohesionada territorialment”. El 14-F: “Els companys que ens vam sumar al projecte per a fer arribar el nostre missatge al carrer estem disposats a confeccionar esta cohesió territorial que ens fa falta com a partit”.  

El cap de llista per la circumscripció de Tarragona i diputat electe, Albert Batet, es va comprometre en una assemblea telemàtica amb els afiliats ebrencs a treballar des del Parlament “per a preservar el Delta, defensar el riu Ebre i millorar les infraestructures”. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 86

Últimes notícies